Allereerste ploeg SV Ressegem - 1970

Databasenummer
2916
Beschrijving

Allereerste ploeg SV Ressegem - 1970

Staand: Achiel Vermassen, Danël Verleysen, Freddy Van Melkebeke, Richard de Spiegeleer, Jan Van Melkebeke, Frans Hendrickx, Camiel Fonck , Luc De Langhe, Georges De Langhe, Walter De Mezel, Rita Bauwens ,Marcel De Fleur, Arthur Stevens, Danny De Fleur, Zittend: Richard Beerens, Remi Van Impe, Danny Van Cauwenberge, Aimé Van De Velde, Jacques De Meerleer, Etienne De Spiegeleer, Louis De Langhe, Albert Vermassen

Fotodatum
1970
Fotograaf
Archief: Lydie De Spiegeleer
Copyright
©Herzele in Beeld
Locatie
Ressegem
Personen
Achiel Vermassen, Danël Verleysen, Freddy Van Melkebeke, Richard de Spiegeleer, Jan Van Melkebeke, Frans Hendrickx, Camiel Fonck , Luc De Langhe, Georges De Langhe, Walter De Mezel, Rita Bauwens ,Marcel De Fleur, Arthur Stevens, Danny De Fleur, Richard Beerens, Remi Van Impe, Danny Van Cauwenberge, Aimé Van De Velde, Jacques De Meerleer, Etienne De Spiegeleer, Louis De Langhe, Albert Vermassen
Labels
SV Ressegem, Voetbal
Album(s)
Ga terug...Contacteer ons over deze foto
Reclamebanner

De partners van Herzele in Beeld doen de nodige inspanningen om de wettelijke bepalingen in verband met de intellectuele eigendom van de getoonde beelden te respecteren.
De auteursrechten op en het eigendom van het merendeel van de beelden liggen bij de betrokken partners. Andere beelden werden opgenomen met toestemming van diegene die de auteursrechten bezit. Van sommige beelden konden de auteursrechten niet worden achterhaald.
Als je toch meent dat één van de partners ongewild het auteursrecht van een fotograaf of diens erfgenamen of het portretrecht heeft geschonden, neem dan contact op met de webmasters via het contactformulier. Vermeld hierbij het fotonummer van het beeld in kwestie. De webmasters verwittigen dan de betrokken partner zodat de situatie kan worden rechtgezet.
Voor elk gebruik van een beeld moet u toestemming verkrijgen van de instelling die het origineel beheert en moet u de herkomst correct vermelden.