ALBUM: SV Ressegem - 1970 en later

Filter

25 foto's gevonden...Locatie


Personen


Tags

Albumbeschrijving

SV Ressegem - 1970 en later.

Destijds waren er 3 voetbalploegen in Ressegem :

1)  VC Ressegem, NIET voetbalclub maar Vermassen club, opgericht door stamvader Omer –  met terrein op resp. het Langeveld.  (thans Ressegemstraat – links richting Aaigem) en beneden rechts in de Molenstraat (thans Borsbekestraat)

2) de Miraboys, clublokaal in café Miranda in de Karnemelkstraat -

3) SV Ressegem – opgericht in 1970 door stichters Albert Vermassen en Frans Hendrickx met lokaal café De Warande (geopend in 1969) in de Ressegemstraat 48 en van begin tot einde gespeeld op terrein Hertshoorn (check Lydie De Spiegeleer)

De partners van Herzele in Beeld doen de nodige inspanningen om de wettelijke bepalingen in verband met de intellectuele eigendom van de getoonde beelden te respecteren.
De auteursrechten op en het eigendom van het merendeel van de beelden liggen bij de betrokken partners. Andere beelden werden opgenomen met toestemming van diegene die de auteursrechten bezit. Van sommige beelden konden de auteursrechten niet worden achterhaald.
Als je toch meent dat één van de partners ongewild het auteursrecht van een fotograaf of diens erfgenamen of het portretrecht heeft geschonden, neem dan contact op met de webmasters via het contactformulier. Vermeld hierbij het fotonummer van het beeld in kwestie. De webmasters verwittigen dan de betrokken partner zodat de situatie kan worden rechtgezet.
Voor elk gebruik van een beeld moet u toestemming verkrijgen van de instelling die het origineel beheert en moet u de herkomst correct vermelden.