Over Herzele In Beeld

Herzele in Beeld is gestart op initiatief van Willy De Meerleer.

Er waren veel evenementen, die hier gepresenteerd worden vanaf jaren 60 tot midden jaren 80 zoals bijvoorbeeld in de sport: voetbal, volleybal, wielrennen enz.

Ook cultuur, gebeurtenissen, liturgie, politiek en zoveel meer Een waar archief. In zijn verzameling zitten ook oude foto's van gebouwen en landschappen uit Groot Herzele.

 

In 2009 heb ik Willy hulp aangeboden om een website te creëren, zodat al deze prachtige foto's konden gedeeld worden. Na het vinden van een goede naam Herzele in Beeld, zijn we eraan begonnen. Willy is toen al zijn foto's beginnen digitaliseren om te plaatsen.

 

Nadien zijn er nog veel foto's bijgekomen van personen, die helpen aan de uitbouw van de website, zoals schoolfoto's uit Herzele en vele andere, die op hun beurt dan ook geplaatst zijn op de website.

 

In 2021 heeft Damien De Leeuw van de website Helemaal Herzele hulp aangeboden om deze nieuwe website te maken. Ook Marc Dubois heeft zijn hulp aangeboden en werkt reeds enige tijd mee aan de verdere opbouw van de site.

 

Het is de bedoeling deze website te behouden voor de toekomst, zodat iedereen kan genieten van de vele Herzeelse foto's.

 

Willy is overleden in 2013 en het was zijn vurige wens om deze website te behouden, aangezien het zijn levenswerk was. Vandaar onze motivatie om dit verder te zetten.

 

Wie foto’s heeft van vroeger jaren ( op zolder, bij de ouders/grootouders ) laat maar weten, je mag altijd contact opnemen met ons.

Peter

Herzele in Beeld

Willy De Meerleer

willy

 

Peter De Jaeger

peter

 

Marc Dubois

marc

 

Damien De Leeuw

damien