VKAJ Herzele te Averbode - 1963

Databasenummer
847
Beschrijving

VKAJ Herzele te Averbode - 1963
  -  Frieda Goossens, Christiane De Prez, Marie-Paule De Vuyst, Marie- Jeanne Van Vossel , Marlène Van Heghe, Gisele De Vuyst, Hilda Badisco, Marie-Ange Van Goethem , Christiane Van Delsen

Fotodatum
01-01-1974
Fotograaf
Collectie: Marlène Van Heghe
Copyright
©Herzele in Beeld
Locatie
Averbode
Personen
Frieda Goossens, Christiane De Prez, Marie-Paule De Vuyst, Marie- Jeanne Van Vossel , Marlène Van Heghe, Gisele De Vuyst, Hilda Badisco, Marie-Ange Van Goethem , Christiane Van Delsen
Labels
Jeugdbeweging, VKAJ
Album(s)
Ga terug...Contacteer ons over deze foto
Reclamebanner

De partners van Herzele in Beeld doen de nodige inspanningen om de wettelijke bepalingen in verband met de intellectuele eigendom van de getoonde beelden te respecteren.
De auteursrechten op en het eigendom van het merendeel van de beelden liggen bij de betrokken partners. Andere beelden werden opgenomen met toestemming van diegene die de auteursrechten bezit. Van sommige beelden konden de auteursrechten niet worden achterhaald.
Als je toch meent dat één van de partners ongewild het auteursrecht van een fotograaf of diens erfgenamen of het portretrecht heeft geschonden, neem dan contact op met de webmasters via het contactformulier. Vermeld hierbij het fotonummer van het beeld in kwestie. De webmasters verwittigen dan de betrokken partner zodat de situatie kan worden rechtgezet.
Voor elk gebruik van een beeld moet u toestemming verkrijgen van de instelling die het origineel beheert en moet u de herkomst correct vermelden.