VKAJ Herzele te Spa - 1964

Databasenummer
843
Beschrijving

VKAJ Herzele te Spa - 1964

Boven: Frieda Goossens , Marie-Jeanne Van Vossel, Bernice Janssens, Marléne Van Heghe, Gisele De Vuyst,
Onder: X, Christiane Deprez, Marie-Paul De Vuyst, Marie-Ange Van Goethem, Christiane Van Delsen,

Fotodatum
01-01-1964
Fotograaf
Collectie: Marlène Van Heghe
Copyright
©Herzele in Beeld
Locatie
Spa
Personen
Frieda Goossens , Marie-Jeanne Van Vossel, Bernice Janssens, Marléne Van Heghe, Gisele De Vuyst, X, Christiane Deprez, Marie-Paul De Vuyst, Marie-Ange Van Goethem, Christiane Van Delsen,
Labels
Jeugdbeweging, VKAJ
Album(s)
Ga terug...Contacteer ons over deze foto
Reclamebanner

De partners van Herzele in Beeld doen de nodige inspanningen om de wettelijke bepalingen in verband met de intellectuele eigendom van de getoonde beelden te respecteren.
De auteursrechten op en het eigendom van het merendeel van de beelden liggen bij de betrokken partners. Andere beelden werden opgenomen met toestemming van diegene die de auteursrechten bezit. Van sommige beelden konden de auteursrechten niet worden achterhaald.
Als je toch meent dat één van de partners ongewild het auteursrecht van een fotograaf of diens erfgenamen of het portretrecht heeft geschonden, neem dan contact op met de webmasters via het contactformulier. Vermeld hierbij het fotonummer van het beeld in kwestie. De webmasters verwittigen dan de betrokken partner zodat de situatie kan worden rechtgezet.
Voor elk gebruik van een beeld moet u toestemming verkrijgen van de instelling die het origineel beheert en moet u de herkomst correct vermelden.