De Koenstoters bij cafe Coen - 1979

Databasenummer
403
Beschrijving

Fotograaf Willy De Meerleer (onder TV)  hier zelf vastgelegd op beeld, één van de weinige foto's die van hem zijn genomen in die periode

Fotodatum
1979
Fotograaf
Willy De Meerleer
Copyright
©Herzele in Beeld
Locatie
cafe,
Personen
Willy De Meerleer, André Van Bockstaele, Oliva Sienaert
Labels
Cafe, Biljart
Album(s)
Ga terug...Contacteer ons over deze foto

De partners van Herzele in Beeld doen de nodige inspanningen om de wettelijke bepalingen in verband met de intellectuele eigendom van de getoonde beelden te respecteren.
De auteursrechten op en het eigendom van het merendeel van de beelden liggen bij de betrokken partners. Andere beelden werden opgenomen met toestemming van diegene die de auteursrechten bezit. Van sommige beelden konden de auteursrechten niet worden achterhaald.
Als je toch meent dat één van de partners ongewild het auteursrecht van een fotograaf of diens erfgenamen of het portretrecht heeft geschonden, neem dan contact op met de webmasters via het contactformulier. Vermeld hierbij het fotonummer van het beeld in kwestie. De webmasters verwittigen dan de betrokken partner zodat de situatie kan worden rechtgezet.
Voor elk gebruik van een beeld moet u toestemming verkrijgen van de instelling die het origineel beheert en moet u de herkomst correct vermelden.