KSA Herzele - 1960 en later

Databasenummer
3222
Beschrijving

KSA Herzele - 1960 en later.
 Speelplaats oud gemeenteschooltje Groenlaan - Beginjaren 60.
Met priesters Karel De Graeve en Marc Galle, waren de proosten die steeds mee op kamp gingen en de mis deden.

Fotodatum
01-01-1960
Fotograaf
Archief: Rudi Meeremans
Copyright
©Herzele in Beeld
Personen
Karel De Graeve, Marc Galle, Hilaire De Graeve, Luc De Koker, Rudi Meeremans, Luc Badisco, Armand Souffriau, Gerard De Lange, Paul De Buysscher, Marc Van Impe,
Labels
KSA, Jeugd, Jeugdbeweging
Album(s)
Ga terug...Contacteer ons over deze foto
Reclamebanner

De partners van Herzele in Beeld doen de nodige inspanningen om de wettelijke bepalingen in verband met de intellectuele eigendom van de getoonde beelden te respecteren.
De auteursrechten op en het eigendom van het merendeel van de beelden liggen bij de betrokken partners. Andere beelden werden opgenomen met toestemming van diegene die de auteursrechten bezit. Van sommige beelden konden de auteursrechten niet worden achterhaald.
Als je toch meent dat één van de partners ongewild het auteursrecht van een fotograaf of diens erfgenamen of het portretrecht heeft geschonden, neem dan contact op met de webmasters via het contactformulier. Vermeld hierbij het fotonummer van het beeld in kwestie. De webmasters verwittigen dan de betrokken partner zodat de situatie kan worden rechtgezet.
Voor elk gebruik van een beeld moet u toestemming verkrijgen van de instelling die het origineel beheert en moet u de herkomst correct vermelden.