Groepsfoto Oud wapenbroeders Herzele

Databasenummer
315
Beschrijving

Groepsfoto Oud wapenbroeders aan het Hof Van Wenen

Fotodatum
1973
Fotograaf
Willy De Meerleer
Copyright
©Herzele in Beeld
Locatie
Hof Van Weenen, Herzele
Personen
Raf Snoeck, Michel Diependaele, Roland De Ronne, Kamiel De Lombaert, Armand Van Der Biest, Frans Verliefde, Marcel Kasteleyn, Gaston De Vuyst, Jules d'Haese, Kiekens, Emiel Van Houdenhove, Andrè Diependaele, Andrè Van Lierde, Frans De Groot,
Labels
Oud wapenbroeders, 11 november, Wapenstilstand
Album(s)
Ga terug...Contacteer ons over deze foto

De partners van Herzele in Beeld doen de nodige inspanningen om de wettelijke bepalingen in verband met de intellectuele eigendom van de getoonde beelden te respecteren.
De auteursrechten op en het eigendom van het merendeel van de beelden liggen bij de betrokken partners. Andere beelden werden opgenomen met toestemming van diegene die de auteursrechten bezit. Van sommige beelden konden de auteursrechten niet worden achterhaald.
Als je toch meent dat één van de partners ongewild het auteursrecht van een fotograaf of diens erfgenamen of het portretrecht heeft geschonden, neem dan contact op met de webmasters via het contactformulier. Vermeld hierbij het fotonummer van het beeld in kwestie. De webmasters verwittigen dan de betrokken partner zodat de situatie kan worden rechtgezet.
Voor elk gebruik van een beeld moet u toestemming verkrijgen van de instelling die het origineel beheert en moet u de herkomst correct vermelden.