KFC-Herzele - 1 ste ploeg en jeugdspelers - Beginjaren 70

Databasenummer
3148
Beschrijving

KFC-Herzele - 1 ste ploeg en jeugdspelers - Beginjaren 70

Fotodatum
Periode: 01-01-1970 - 01-01-1972
Fotograaf
Willy De Meerleer
Copyright
©Herzele in Beeld
Personen
Gaston De Spiegeleer, Marcel De Smet, Luc Van Impe , Marc Robys, Freddy Van Aerde , Marc De Jaeger, Etienne Vermassen, Freddy Van Melkebeke, Pierre De Spiegeleer, Herve Goossens, Fernand Brion, Albert De Meerleer, Michel Roobaert, Jacques De Brouwer, Jerom Vermassen, Jean-Pierre Roobaert, Danny Leus, Daem, Gerrit De Saedeleer, Luc Hutsebaut, Dirk De Wolf, Luc De Jaeger, Paul De Smet, Luc De Wannemaecker
Album(s)
Ga terug...Contacteer ons over deze foto
Reclamebanner

De partners van Herzele in Beeld doen de nodige inspanningen om de wettelijke bepalingen in verband met de intellectuele eigendom van de getoonde beelden te respecteren.
De auteursrechten op en het eigendom van het merendeel van de beelden liggen bij de betrokken partners. Andere beelden werden opgenomen met toestemming van diegene die de auteursrechten bezit. Van sommige beelden konden de auteursrechten niet worden achterhaald.
Als je toch meent dat één van de partners ongewild het auteursrecht van een fotograaf of diens erfgenamen of het portretrecht heeft geschonden, neem dan contact op met de webmasters via het contactformulier. Vermeld hierbij het fotonummer van het beeld in kwestie. De webmasters verwittigen dan de betrokken partner zodat de situatie kan worden rechtgezet.
Voor elk gebruik van een beeld moet u toestemming verkrijgen van de instelling die het origineel beheert en moet u de herkomst correct vermelden.