Kermis statie met de reuzen van Herzele - Jaren 70

Databasenummer
3007
Beschrijving

Naar aanleiding van het artikel over cafe’s in de jaren 70 en 80 aan het station van Herzele, is ons een mooie foto doorgestuurd t.g.v. statie kermis, door Ingeborg en Anne-Marie Diependaele, waarvoor dank.

Mooie foto die de tijdsgeest van toen terughaalt

Getrokken begin jaren 70, door wijlen hun broer Bruno, vanop balkon van cafe de Mergelhoek.

Men ziet cafe Den Draver, met daarnaast het huis van 'Sjarel de witloofboer' het Muziek van Herzele, vergezeld nog met de oude reuzen, Walter, Aldegonde, zoon Seger was er nog niet bij. Begeleid door de marionetten van ...  en gevolgd door een zigeunerstoet, waarna men varken aan 't spit kon eten - georganiseerd door het toenmalig Statiecomite.

Fotodatum
Periode: 01-01-1970 - 01-01-1976
Fotograaf
Bruno Diependaele
Copyright
©Herzele in Beeld
Locatie
Stationsstraat
Labels
Café, Kermis, Reuzen
Ga terug...Contacteer ons over deze foto
Reclamebanner

De partners van Herzele in Beeld doen de nodige inspanningen om de wettelijke bepalingen in verband met de intellectuele eigendom van de getoonde beelden te respecteren.
De auteursrechten op en het eigendom van het merendeel van de beelden liggen bij de betrokken partners. Andere beelden werden opgenomen met toestemming van diegene die de auteursrechten bezit. Van sommige beelden konden de auteursrechten niet worden achterhaald.
Als je toch meent dat één van de partners ongewild het auteursrecht van een fotograaf of diens erfgenamen of het portretrecht heeft geschonden, neem dan contact op met de webmasters via het contactformulier. Vermeld hierbij het fotonummer van het beeld in kwestie. De webmasters verwittigen dan de betrokken partner zodat de situatie kan worden rechtgezet.
Voor elk gebruik van een beeld moet u toestemming verkrijgen van de instelling die het origineel beheert en moet u de herkomst correct vermelden.