Oudercomité Atheneum - 1985 (Sport is tof)

Databasenummer
2873
Beschrijving

Oudercomité Atheneum  -  1985  (Sport is tof)

Schooldirecteur Louis Van der Hulst, Nicole Beernaert als voorzitter, Armand Franceus, Marc Bovijn, Myriam, Rita, Monique De Saedeleer, meester Frans Van Doorselaer en meester Leuckx, Herman Coppens, Vanderstraeten,

 

Fotodatum
1985
Fotograaf
Roland De Ronne
Copyright
©Herzele in Beeld
Locatie
Herzele, KTA, Atheneum Herzele,
Personen
Louis Van der Hulst, Armand Franceus, Marc Bovijn, Nicole Beernaert, Rita, Myriam, Monique De Saedeleer, Frans Van Doorselaer, Leuckx, Herman Coppens, Vanderstraeten,
Labels
Klasfoto, Atheneum, School
Ga terug...Contacteer ons over deze foto
Reclamebanner

De partners van Herzele in Beeld doen de nodige inspanningen om de wettelijke bepalingen in verband met de intellectuele eigendom van de getoonde beelden te respecteren.
De auteursrechten op en het eigendom van het merendeel van de beelden liggen bij de betrokken partners. Andere beelden werden opgenomen met toestemming van diegene die de auteursrechten bezit. Van sommige beelden konden de auteursrechten niet worden achterhaald.
Als je toch meent dat één van de partners ongewild het auteursrecht van een fotograaf of diens erfgenamen of het portretrecht heeft geschonden, neem dan contact op met de webmasters via het contactformulier. Vermeld hierbij het fotonummer van het beeld in kwestie. De webmasters verwittigen dan de betrokken partner zodat de situatie kan worden rechtgezet.
Voor elk gebruik van een beeld moet u toestemming verkrijgen van de instelling die het origineel beheert en moet u de herkomst correct vermelden.