Winnaars literatuurquiz

Databasenummer
2859
Beschrijving

Winnaars literatuurquiz.
Directrice M. Vandemaele van de Middenschool in het Herzeelse Gemeenschapsonderwijs mocht voor het eerst sinds de organisatie van een literatuur quiz voor schoolteams uit de regio de trofee aan de eigen leerlingen overhandigen. Herzele won toen voor Zottegem, dat met de mooist afgewerkte joker een ets van Yvonne Erauw verdiende, Brakel en Geraardsbergen. De organisatie was in handen van K Rottiers

Fotodatum
Periode: 01-01-1989 - 01-01-1992
Fotograaf
Roland De Ronne
Copyright
©Herzele in Beeld
Personen
Vandemaele, Rottiers, Yvonne Erauw,
Labels
Literatuur, Kwis, Leerlingen
Ga terug...Contacteer ons over deze foto
Reclamebanner

De partners van Herzele in Beeld doen de nodige inspanningen om de wettelijke bepalingen in verband met de intellectuele eigendom van de getoonde beelden te respecteren.
De auteursrechten op en het eigendom van het merendeel van de beelden liggen bij de betrokken partners. Andere beelden werden opgenomen met toestemming van diegene die de auteursrechten bezit. Van sommige beelden konden de auteursrechten niet worden achterhaald.
Als je toch meent dat één van de partners ongewild het auteursrecht van een fotograaf of diens erfgenamen of het portretrecht heeft geschonden, neem dan contact op met de webmasters via het contactformulier. Vermeld hierbij het fotonummer van het beeld in kwestie. De webmasters verwittigen dan de betrokken partner zodat de situatie kan worden rechtgezet.
Voor elk gebruik van een beeld moet u toestemming verkrijgen van de instelling die het origineel beheert en moet u de herkomst correct vermelden.