Cafe De Postiljon - Kaarterskampioen - Beginjaren 90

Databasenummer
2854
Beschrijving

Cafe De Postiljon - Kaarterskampioen - Beginjaren 90

Oscar Erauw werd gehuldigd als als clubkampioen van kaartersclub De Postiljon, Stationsstraat te Herzele. De dichtste ereplaatsen werden ingenomen door Guido Van Den Neste en voorzitter Theo De Mezel.

De verdere uitslag: 4. Roland De Kerpel, 5. Lucien Valentijn, 6. Raf De Cooman, 7. August Deprez, 8. Johan Tuypens, 9. Luc Deprez,

Fotodatum
Periode: 01-01-1990 - 01-01-1993
Fotograaf
Roland De Ronne
Copyright
©Herzele in Beeld
Locatie
Cafe De postiljon
Personen
Luc Deprez, Jerome Hutsebaut, Raf De Cooman, Oscar Erauw, Roland De Kerpel, Lucien Valentijn, August Deprez, Verstockt, Johan Tuypens, Paul De Vadder, Guido Van Den Neste, Theo De Mezel, Jacques Stevens, Roger Foselle, Gustaaf De Latte,
Labels
Kaarters, Kampioen, Primus
Ga terug...Contacteer ons over deze foto
Reclamebanner

De partners van Herzele in Beeld doen de nodige inspanningen om de wettelijke bepalingen in verband met de intellectuele eigendom van de getoonde beelden te respecteren.
De auteursrechten op en het eigendom van het merendeel van de beelden liggen bij de betrokken partners. Andere beelden werden opgenomen met toestemming van diegene die de auteursrechten bezit. Van sommige beelden konden de auteursrechten niet worden achterhaald.
Als je toch meent dat één van de partners ongewild het auteursrecht van een fotograaf of diens erfgenamen of het portretrecht heeft geschonden, neem dan contact op met de webmasters via het contactformulier. Vermeld hierbij het fotonummer van het beeld in kwestie. De webmasters verwittigen dan de betrokken partner zodat de situatie kan worden rechtgezet.
Voor elk gebruik van een beeld moet u toestemming verkrijgen van de instelling die het origineel beheert en moet u de herkomst correct vermelden.