Singesong, eerste CD overhandigd - Jaren 80

Databasenummer
2853
Beschrijving

Singesong
 Eerste CD overhandigd. De in Tsjechoslowakije vervaardigde CD’s van Jeugdkoor Singesong waren maar net op tijd In Herzele om Jo Deensen van het Vlaams Audiofonds, promotor van artiesten van eigen bodem, toe te laten het eerste exemplaar te overhandigen aan dirigent Jos De Rijck, in aanwezigheid van studiomeester Robert De Blauwe.
De CD kon bekomen worden bij het jeugdkoor aan de prijs van 595 Frank.

Fotodatum
Periode: 01-01-1985 - 01-01-1990
Fotograaf
Roland De Ronne
Copyright
©Herzele in Beeld
Personen
Jos De Rijck, Jo Deensen
Labels
Singesong, Koor, Dirigent
Ga terug...Contacteer ons over deze foto
Reclamebanner

De partners van Herzele in Beeld doen de nodige inspanningen om de wettelijke bepalingen in verband met de intellectuele eigendom van de getoonde beelden te respecteren.
De auteursrechten op en het eigendom van het merendeel van de beelden liggen bij de betrokken partners. Andere beelden werden opgenomen met toestemming van diegene die de auteursrechten bezit. Van sommige beelden konden de auteursrechten niet worden achterhaald.
Als je toch meent dat één van de partners ongewild het auteursrecht van een fotograaf of diens erfgenamen of het portretrecht heeft geschonden, neem dan contact op met de webmasters via het contactformulier. Vermeld hierbij het fotonummer van het beeld in kwestie. De webmasters verwittigen dan de betrokken partner zodat de situatie kan worden rechtgezet.
Voor elk gebruik van een beeld moet u toestemming verkrijgen van de instelling die het origineel beheert en moet u de herkomst correct vermelden.