Wilmar personeel - 1993

Databasenummer
2848
Beschrijving

Wilmar personeel - 1993.

Willy Bellens & Maria De Vuyst

Fotodatum
1993
Fotograaf
Roland De Ronne
Copyright
©Herzele in Beeld
Locatie
Herzele, Kerkstraat
Personen
Willy Bellens, Maria De Vuyst, Marc Bovijn, Sonja Fosselle, Nadine Scheerlinck, Diane Van Der Eecken, Christine De Vuyst Kathleen Limpens, Diana Haelterman, Ingrid Beeckman, Anja Sprangers, Kelly Baele, Els Bl, Chris Gees,
Labels
Wilmar, Voeding, Winkel, Supermarkt
Ga terug...Contacteer ons over deze foto

De partners van Herzele in Beeld doen de nodige inspanningen om de wettelijke bepalingen in verband met de intellectuele eigendom van de getoonde beelden te respecteren.
De auteursrechten op en het eigendom van het merendeel van de beelden liggen bij de betrokken partners. Andere beelden werden opgenomen met toestemming van diegene die de auteursrechten bezit. Van sommige beelden konden de auteursrechten niet worden achterhaald.
Als je toch meent dat één van de partners ongewild het auteursrecht van een fotograaf of diens erfgenamen of het portretrecht heeft geschonden, neem dan contact op met de webmasters via het contactformulier. Vermeld hierbij het fotonummer van het beeld in kwestie. De webmasters verwittigen dan de betrokken partner zodat de situatie kan worden rechtgezet.
Voor elk gebruik van een beeld moet u toestemming verkrijgen van de instelling die het origineel beheert en moet u de herkomst correct vermelden.