Brandweer aan kasteel Du Parc Locmaria - 1978

Databasenummer
2846
Beschrijving

Brandweer aan kasteel Du Parc Locmaria - 1978

Fotodatum
1978
Fotograaf
Archief:
Copyright
©Herzele in Beeld
Locatie
Herzele, Kasteel, Du Parc Locmaria
Personen
Stefaan De Cooman, Marc Dubois, Raf Van Herreweghe, Emiel De Vuyst, Florimond Van De Meerschaute, Julien De Brabander, José Versnick, Emiel Den Tandt, Adelin Vijverman, René De Neve, Paul Gijsels, Christiaan Beke, Gaston Brondeel, Patrick Den Tandt, Robert D'Hondt, Boudewijn Sanglan, Johan Van Vijle, Julien Woumans, Guy De Clippel, Raymond Van Boxstael, Etienne De Groote, Etienne Vijverman, Etienne Haelterman, Willy De Moor, Etienne Van Steenberghe, Gabriël Van Zwalmen, Roger Tuytschaever, Paul Baeyens, Arthur De Vuyst, Jan Van Peteghem, Alfred De Pauw, Freddy Van Aerde, Richard Coen, Pierre Menschaert, Lucien Coen, Marc De Raedt, Herman De Saedeleer, Marcel De Backer, Jan Menschaert, Marcel Van Damme, Paul De Vuyst, Johny De Witte, Johny De Pelseneer, Marc Van Wayenberghe, Rudy Van Der Bracht, Dirk Van Wayenberghe, Luc Schouppe, Noël Haegeman, Paul Van Zwalmen, Eddy De Langhe, Paul De Vuyst, Willy De Pauw, Jean-Pierre Bonne, Marc Schouppe, Nestor De Graeve,
Labels
Brandweer
Album(s)
Ga terug...Contacteer ons over deze foto
Reclamebanner

De partners van Herzele in Beeld doen de nodige inspanningen om de wettelijke bepalingen in verband met de intellectuele eigendom van de getoonde beelden te respecteren.
De auteursrechten op en het eigendom van het merendeel van de beelden liggen bij de betrokken partners. Andere beelden werden opgenomen met toestemming van diegene die de auteursrechten bezit. Van sommige beelden konden de auteursrechten niet worden achterhaald.
Als je toch meent dat één van de partners ongewild het auteursrecht van een fotograaf of diens erfgenamen of het portretrecht heeft geschonden, neem dan contact op met de webmasters via het contactformulier. Vermeld hierbij het fotonummer van het beeld in kwestie. De webmasters verwittigen dan de betrokken partner zodat de situatie kan worden rechtgezet.
Voor elk gebruik van een beeld moet u toestemming verkrijgen van de instelling die het origineel beheert en moet u de herkomst correct vermelden.