AOB Zottegem Clubkampioenen te Herzele - Eind jaren 80

Databasenummer
2843
Beschrijving

AOB Zottegem Clubkampioenen te Herzele - Eind jaren 80 -
 Kampioenen bij Herzeelse vogelliefhebbers. Ter gelegenheid van de vogeltentoonstelling van de Herzeelse afdeling van de Egmontse Zang- en Siervogel Zottegem werden de kampioenen verkozen. 
Roger De Jaeger was ongenaakbaar want hij behaalde de titel zowel in klass A, B als C. Ereplaatsen waren Johan Van Der Maelen, Jan De Cooman, voorzitter Matthieu Van Brantegem, Edgard Gabriël en Charles d'Hondt.

Ze werden persoonlijk gefeliciteerd door burgemeester Paul De Vos en schepen Gerard De Langhe

Fotodatum
Periode: 01-01-1985 - 01-01-1989
Fotograaf
Roland De Ronne
Copyright
©Herzele in Beeld
Personen
Marc De Jaeger, Leon, Matthieu Van Brantegem, Paul De Vos, De Lange, Roger De Jaeger
Labels
AOB, Vogels
Ga terug...Contacteer ons over deze foto
Reclamebanner

De partners van Herzele in Beeld doen de nodige inspanningen om de wettelijke bepalingen in verband met de intellectuele eigendom van de getoonde beelden te respecteren.
De auteursrechten op en het eigendom van het merendeel van de beelden liggen bij de betrokken partners. Andere beelden werden opgenomen met toestemming van diegene die de auteursrechten bezit. Van sommige beelden konden de auteursrechten niet worden achterhaald.
Als je toch meent dat één van de partners ongewild het auteursrecht van een fotograaf of diens erfgenamen of het portretrecht heeft geschonden, neem dan contact op met de webmasters via het contactformulier. Vermeld hierbij het fotonummer van het beeld in kwestie. De webmasters verwittigen dan de betrokken partner zodat de situatie kan worden rechtgezet.
Voor elk gebruik van een beeld moet u toestemming verkrijgen van de instelling die het origineel beheert en moet u de herkomst correct vermelden.