Klasgenoten van geboortejaar '30

Databasenummer
2838
Beschrijving

Klasgenoten van geboortejaar '30

Fotodatum
1986
Fotograaf
Roland De Ronne
Copyright
©Herzele in Beeld
Locatie
Herzele
Personen
Marcel Hendrickx, Gaston Doolaege, André Badisco, Albert Coppens, Urbain Wijnendaele, Pierre Van Wayenberghe, Jean-Marie Van Den Berghe, Willy De Vuyst, Robert De Groote, Oscar Van Cauter, Jozef Goddaert, Marcel Van Brantegem, Paul Horckmans, Germain Schokkaert, Elie De Vuyst, Kamiel Tuypens, Gilbert De Winne, Roger De Meerleer, Marcel Valentijn, Marcel Massez
Labels
Klas, Klasgenoten, School
Ga terug...Contacteer ons over deze foto
Reclamebanner

De partners van Herzele in Beeld doen de nodige inspanningen om de wettelijke bepalingen in verband met de intellectuele eigendom van de getoonde beelden te respecteren.
De auteursrechten op en het eigendom van het merendeel van de beelden liggen bij de betrokken partners. Andere beelden werden opgenomen met toestemming van diegene die de auteursrechten bezit. Van sommige beelden konden de auteursrechten niet worden achterhaald.
Als je toch meent dat één van de partners ongewild het auteursrecht van een fotograaf of diens erfgenamen of het portretrecht heeft geschonden, neem dan contact op met de webmasters via het contactformulier. Vermeld hierbij het fotonummer van het beeld in kwestie. De webmasters verwittigen dan de betrokken partner zodat de situatie kan worden rechtgezet.
Voor elk gebruik van een beeld moet u toestemming verkrijgen van de instelling die het origineel beheert en moet u de herkomst correct vermelden.