Kaarterskampioen - Hof Van Weenen - Eind jaren 80

Databasenummer
2831
Beschrijving

Kaarterskampioen.
Louis van Herzeele werd clubkampioen bij  kaartersclub de Toren, die gevestigd is in lokaal Hof van Weenen.
De verdere uitslag: 2. Ivo De Lange, 3. Lucien Valentijn, 4. Oscar Erauw, 5. Roger De Clippeleer, 6. Roland de Kerpel, 7. Oscar De Cock, 8. Pol Coppens, 9. Guido Van Den Neste, 10. Voorzitter Theo De Mezel

Fotodatum
Periode: 01-01-1986 - 01-01-1990
Fotograaf
Roland De Ronne
Copyright
©Herzele in Beeld
Locatie
Hof Van Weenen
Personen
Jules d'Haese, Ivo De Lange, Deprez, Lucien Valentijn, Oscar Erauw, Roger De Clippeleer, Roland de Kerpel, Oscar De Cock, Pol Coppens, Guido Van Den Neste, Julien Coppens, Julien Van Leeuwen, Theo De Mezel, Alfons Labaere, Wilfried De Groote, Jozef De Vuyst,
Labels
Kaarters, Cafe
Album(s)
Ga terug...Contacteer ons over deze foto

De partners van Herzele in Beeld doen de nodige inspanningen om de wettelijke bepalingen in verband met de intellectuele eigendom van de getoonde beelden te respecteren.
De auteursrechten op en het eigendom van het merendeel van de beelden liggen bij de betrokken partners. Andere beelden werden opgenomen met toestemming van diegene die de auteursrechten bezit. Van sommige beelden konden de auteursrechten niet worden achterhaald.
Als je toch meent dat één van de partners ongewild het auteursrecht van een fotograaf of diens erfgenamen of het portretrecht heeft geschonden, neem dan contact op met de webmasters via het contactformulier. Vermeld hierbij het fotonummer van het beeld in kwestie. De webmasters verwittigen dan de betrokken partner zodat de situatie kan worden rechtgezet.
Voor elk gebruik van een beeld moet u toestemming verkrijgen van de instelling die het origineel beheert en moet u de herkomst correct vermelden.