Vrije basisschool (meisjesschool) 5de en 6de leerjaar 1991-92

Databasenummer
2830
Beschrijving
5de en 6de leerjaar  1991-92
 - Directrice: Marie-Jeanne Danckaert, Juf Annette
Marijke Uyttenhove, Isabelle Schelfhout
Sofie Verstichel, Katrien Ponnet, Sabine Hofman
Fotodatum
1991
Fotograaf
Archief:
Copyright
©Herzele in Beeld
Locatie
Borsbeke
Personen
6de leerjaar 91-92 Directrice: Marie-Jeanne Danckaert, Juf Annette Marijke Uyttenhove, Isabelle Schelfhout Sofie, Katrien Ponnet, Sabine Hofman
Labels
Klasfoto
Ga terug...Contacteer ons over deze foto
Reclamebanner

De partners van Herzele in Beeld doen de nodige inspanningen om de wettelijke bepalingen in verband met de intellectuele eigendom van de getoonde beelden te respecteren.
De auteursrechten op en het eigendom van het merendeel van de beelden liggen bij de betrokken partners. Andere beelden werden opgenomen met toestemming van diegene die de auteursrechten bezit. Van sommige beelden konden de auteursrechten niet worden achterhaald.
Als je toch meent dat één van de partners ongewild het auteursrecht van een fotograaf of diens erfgenamen of het portretrecht heeft geschonden, neem dan contact op met de webmasters via het contactformulier. Vermeld hierbij het fotonummer van het beeld in kwestie. De webmasters verwittigen dan de betrokken partner zodat de situatie kan worden rechtgezet.
Voor elk gebruik van een beeld moet u toestemming verkrijgen van de instelling die het origineel beheert en moet u de herkomst correct vermelden.