Radio Star - 40 jaar

Databasenummer
2828
Beschrijving

Op 12 maart 1982 stichtte een groepje van 5 personen - Hervé en Adriaan Bauwens uit Vlierzele, Karel Daem, Dirk Dierickx en Marie-Jeanne De Vuyst uit Sint-Lievens-Esse - de vzw STAR.

Fotodatum
Geen data
Fotograaf
Radio Star
Copyright
©Radio Star
Locatie
Peperstraat
Personen
Hervé Bauwens, Adriaan Bauwens, Karel Daem, Dirk Dierickx, Marie-Jeanne De Vuyst, Guy De Moor, Luc De Jaeger, Andre Schouppe, Stevens,
Labels
Radio Star
Ga terug...Contacteer ons over deze foto

De partners van Herzele in Beeld doen de nodige inspanningen om de wettelijke bepalingen in verband met de intellectuele eigendom van de getoonde beelden te respecteren.
De auteursrechten op en het eigendom van het merendeel van de beelden liggen bij de betrokken partners. Andere beelden werden opgenomen met toestemming van diegene die de auteursrechten bezit. Van sommige beelden konden de auteursrechten niet worden achterhaald.
Als je toch meent dat één van de partners ongewild het auteursrecht van een fotograaf of diens erfgenamen of het portretrecht heeft geschonden, neem dan contact op met de webmasters via het contactformulier. Vermeld hierbij het fotonummer van het beeld in kwestie. De webmasters verwittigen dan de betrokken partner zodat de situatie kan worden rechtgezet.
Voor elk gebruik van een beeld moet u toestemming verkrijgen van de instelling die het origineel beheert en moet u de herkomst correct vermelden.