De Wijngaard - Kampioenenhuldiging Carambole club - 1997

Databasenummer
2821
Beschrijving

De Wijngaard - Kampioenenhuldiging Carambole club.

 Uitreiking van de beker na het seizoen - 1997

Fotodatum
1997
Fotograaf
Archief:
Copyright
©Herzele in Beeld
Locatie
Borsbeke
Personen
Willy Noël, Arthur Van Laethem, Paul Perna, Karel Janssens, Gunter Van der Eecken, Freddy Scholiers, Patrick Raes, Daniël, Daniël Michiels, Wilfried de Groote, Bob Daem, Gaby Huyghe, Urbain Janssens, Jean-Paul Wijnendaele, Henk Nijland, Roger Hofman, Willy Fock, Jean-Paul Wynendaele, David Coppens, Wouter Van den Driessche
Labels
Cafe De Wijngaard
Ga terug...Contacteer ons over deze foto

De partners van Herzele in Beeld doen de nodige inspanningen om de wettelijke bepalingen in verband met de intellectuele eigendom van de getoonde beelden te respecteren.
De auteursrechten op en het eigendom van het merendeel van de beelden liggen bij de betrokken partners. Andere beelden werden opgenomen met toestemming van diegene die de auteursrechten bezit. Van sommige beelden konden de auteursrechten niet worden achterhaald.
Als je toch meent dat één van de partners ongewild het auteursrecht van een fotograaf of diens erfgenamen of het portretrecht heeft geschonden, neem dan contact op met de webmasters via het contactformulier. Vermeld hierbij het fotonummer van het beeld in kwestie. De webmasters verwittigen dan de betrokken partner zodat de situatie kan worden rechtgezet.
Voor elk gebruik van een beeld moet u toestemming verkrijgen van de instelling die het origineel beheert en moet u de herkomst correct vermelden.