Voorstelling kaartspel uitgegeven door BGJG

Databasenummer
2820
Beschrijving

Voorstelling kaartspel uitgegeven door BGJG

Fotodatum
Geen exacte data
Fotograaf
Roland De Ronne
Copyright
©Herzele in Beeld
Personen
Eric De Pooter, Kamiel Kellens, Jerome Hutsebout, Burgemeester Marcel Van Daele, Raf De Wolf, Prós Bonnaerens, Armand Michiels, René Lannoo, Marc de Winne, Benoit Daem, Kamiel van Impe, Jef van Winghem, Erik De wolf, Suzanne Hijselinck, Annemie Van Herreweghe, Alfons Labaere, Staf Cooman, De Wandel Ghisele, Godelieve Van Goethem, Luc Fermon,
Labels
Voorstelling kaartspel uitgegeven door BGJG, Zelfstandigen
Ga terug...Contacteer ons over deze foto

De partners van Herzele in Beeld doen de nodige inspanningen om de wettelijke bepalingen in verband met de intellectuele eigendom van de getoonde beelden te respecteren.
De auteursrechten op en het eigendom van het merendeel van de beelden liggen bij de betrokken partners. Andere beelden werden opgenomen met toestemming van diegene die de auteursrechten bezit. Van sommige beelden konden de auteursrechten niet worden achterhaald.
Als je toch meent dat één van de partners ongewild het auteursrecht van een fotograaf of diens erfgenamen of het portretrecht heeft geschonden, neem dan contact op met de webmasters via het contactformulier. Vermeld hierbij het fotonummer van het beeld in kwestie. De webmasters verwittigen dan de betrokken partner zodat de situatie kan worden rechtgezet.
Voor elk gebruik van een beeld moet u toestemming verkrijgen van de instelling die het origineel beheert en moet u de herkomst correct vermelden.