Wielertoeristen aan Cafe Schepenhuis bij Mietjen - 1974

Databasenummer
2816
Beschrijving

Wielertoeristen aan Cafe Schepenhuis bij Mietjen - 1974.


Mietjen, echte naam Maria Van Wettere, was uitbaatster van cafe Schepenhuis achter het Schepenhuis van Herzele. Cafe bazin in de jaren 70.
De bijna voltallige jeugd van Herzele was graag in haar gezelschap, het was dan ook een charmante vrouw, die een groot hart had voor haar klanten.

Fotodatum
1974
Fotograaf
Marc Dubois
Copyright
©Herzele in Beeld
Locatie
Cafe Schepenhuis, Herzele
Personen
Roger Daem, Antoine De Jaeger, Serge Herman, Mietjen, Marc Deprez, Danny Schockaert
Ga terug...Contacteer ons over deze foto

De partners van Herzele in Beeld doen de nodige inspanningen om de wettelijke bepalingen in verband met de intellectuele eigendom van de getoonde beelden te respecteren.
De auteursrechten op en het eigendom van het merendeel van de beelden liggen bij de betrokken partners. Andere beelden werden opgenomen met toestemming van diegene die de auteursrechten bezit. Van sommige beelden konden de auteursrechten niet worden achterhaald.
Als je toch meent dat één van de partners ongewild het auteursrecht van een fotograaf of diens erfgenamen of het portretrecht heeft geschonden, neem dan contact op met de webmasters via het contactformulier. Vermeld hierbij het fotonummer van het beeld in kwestie. De webmasters verwittigen dan de betrokken partner zodat de situatie kan worden rechtgezet.
Voor elk gebruik van een beeld moet u toestemming verkrijgen van de instelling die het origineel beheert en moet u de herkomst correct vermelden.