SC Hillegem - Jubileumfeest 25 jaar voetbal - 1974/75 - Zaal Kontakt

Databasenummer
2408
Beschrijving

SC Hillegem - Jubileumfeest 25 jaar voetbal - 1974/75 - Zaal Kontakt

Fotodatum
01-01-1974
Fotograaf
Willy De Meerleer
Copyright
©Herzele in Beeld
Locatie
Hillegem
Personen
Raf Foucart, Marcel De Smaele , Andre Van Damme, Norbert Van Heddeghem, Georges De Latte, Albert Goossens, Hubert De Backer, Marcel Van De Sype, Voorzitter Michel Foucart, Gilbert Goossens, Andre De Mot, William, Ronny Goossens, Patrick Van Damme, Erwin Vermeulen, Christiaan De Backer, Johan Foucart, Eddy Govaert, Edwig Vermassen, Patrick Baele, Johan Van Damme, Eddy Van Durme, Patrick Englebert, Johan Eeman, Wim Hutsebaut, Dirk Verlee, Eric Michiels, Marc Van Brantegem, Ivan Fiers, Didier Van Trappen
Labels
Sport, Voetbal, SC-Hillegem
Album(s)
Ga terug...Contacteer ons over deze foto

De partners van Herzele in Beeld doen de nodige inspanningen om de wettelijke bepalingen in verband met de intellectuele eigendom van de getoonde beelden te respecteren.
De auteursrechten op en het eigendom van het merendeel van de beelden liggen bij de betrokken partners. Andere beelden werden opgenomen met toestemming van diegene die de auteursrechten bezit. Van sommige beelden konden de auteursrechten niet worden achterhaald.
Als je toch meent dat één van de partners ongewild het auteursrecht van een fotograaf of diens erfgenamen of het portretrecht heeft geschonden, neem dan contact op met de webmasters via het contactformulier. Vermeld hierbij het fotonummer van het beeld in kwestie. De webmasters verwittigen dan de betrokken partner zodat de situatie kan worden rechtgezet.
Voor elk gebruik van een beeld moet u toestemming verkrijgen van de instelling die het origineel beheert en moet u de herkomst correct vermelden.