Sporting St- Antelinks - 1979

Databasenummer
2406
Beschrijving

Sporting St- Antelinks - 1979    -    Staand, Jacques Berlange, Roger Neckebroek, Rudy De Smet, Geert Van Isegem, Baele, William Van Sande, Freddy Cieters, Julien Vander Stockt, Alois Duck,
      Zittend, Luc Neckebroek, John Heymans, Jacques Debbaut, Michel Stevens, Luc Wauters, Albert Daem,

Fotodatum
1979
Fotograaf
Willy De Meerleer
Copyright
©Herzele in Beeld
Locatie
Sint-Antelinks
Personen
Staand, Jacques Berlange, Roger Neckebroek, Rudy De Smet, Geert Van Isegem, Baele, William Van Sande, Freddy Cieters, Julien Vander Stockt, Alois Duck, Zittend, Luc Neckebroek, John Heymans, Jacques Debbaut, Michel Stevens, Luc Wauters, Albert Daem,
Labels
Sport, Voetbal, SV-Sint-Antelinks
Ga terug...Contacteer ons over deze foto

De partners van Herzele in Beeld doen de nodige inspanningen om de wettelijke bepalingen in verband met de intellectuele eigendom van de getoonde beelden te respecteren.
De auteursrechten op en het eigendom van het merendeel van de beelden liggen bij de betrokken partners. Andere beelden werden opgenomen met toestemming van diegene die de auteursrechten bezit. Van sommige beelden konden de auteursrechten niet worden achterhaald.
Als je toch meent dat één van de partners ongewild het auteursrecht van een fotograaf of diens erfgenamen of het portretrecht heeft geschonden, neem dan contact op met de webmasters via het contactformulier. Vermeld hierbij het fotonummer van het beeld in kwestie. De webmasters verwittigen dan de betrokken partner zodat de situatie kan worden rechtgezet.
Voor elk gebruik van een beeld moet u toestemming verkrijgen van de instelling die het origineel beheert en moet u de herkomst correct vermelden.