FC St Raphaël - Seizoen 1966-67 Provinciale junioren

Databasenummer
2401
Beschrijving

FC St Raphaël - Seizoen 1966-67 - Provinciale junioren

Fotodatum
1966
Fotograaf
Archief Eddy De Moor
Copyright
©Eddy De Moor
Personen
Roger De Jaeger, Hervé Goossens, Roger Daem, Pieter De Spiegeleer, Bob Daem, Luc Badisco, Marc De Jaeger, Herman de Saedeleer, Julien Govaert, Eddy De Moor, Julien De Pauw, Willy Temmerman
Labels
Voetbal
Album(s)
Ga terug...Contacteer ons over deze foto
Reclamebanner

De partners van Herzele in Beeld doen de nodige inspanningen om de wettelijke bepalingen in verband met de intellectuele eigendom van de getoonde beelden te respecteren.
De auteursrechten op en het eigendom van het merendeel van de beelden liggen bij de betrokken partners. Andere beelden werden opgenomen met toestemming van diegene die de auteursrechten bezit. Van sommige beelden konden de auteursrechten niet worden achterhaald.
Als je toch meent dat één van de partners ongewild het auteursrecht van een fotograaf of diens erfgenamen of het portretrecht heeft geschonden, neem dan contact op met de webmasters via het contactformulier. Vermeld hierbij het fotonummer van het beeld in kwestie. De webmasters verwittigen dan de betrokken partner zodat de situatie kan worden rechtgezet.
Voor elk gebruik van een beeld moet u toestemming verkrijgen van de instelling die het origineel beheert en moet u de herkomst correct vermelden.