Souper (eetfestijn) allerlei verenigingen - 1974-75-76

Databasenummer
2245
Beschrijving

Souper (eetfestijn) allerlei verenigingen - 1974-75-76.


Bij Andrea in Cafe Tivoli - Dries

Fotodatum
1974
Fotograaf
Willy De Meerleer
Copyright
©Herzele in Beeld
Locatie
Cafe Tivoli,
Personen
Jules Van De Sijpe, Marcel Hoste, Fons kiekens, Julien van Asselt, Annie, Etienne Borloo, Marijke Stammeleer, Ann Stammeleer, Brenda Stammeleer, Erna Vijverman, Andrea, Robert Vijverman
Labels
Souper, Eetfestijn, Spaarkas,
Album(s)
Ga terug...Contacteer ons over deze foto

De partners van Herzele in Beeld doen de nodige inspanningen om de wettelijke bepalingen in verband met de intellectuele eigendom van de getoonde beelden te respecteren.
De auteursrechten op en het eigendom van het merendeel van de beelden liggen bij de betrokken partners. Andere beelden werden opgenomen met toestemming van diegene die de auteursrechten bezit. Van sommige beelden konden de auteursrechten niet worden achterhaald.
Als je toch meent dat één van de partners ongewild het auteursrecht van een fotograaf of diens erfgenamen of het portretrecht heeft geschonden, neem dan contact op met de webmasters via het contactformulier. Vermeld hierbij het fotonummer van het beeld in kwestie. De webmasters verwittigen dan de betrokken partner zodat de situatie kan worden rechtgezet.
Voor elk gebruik van een beeld moet u toestemming verkrijgen van de instelling die het origineel beheert en moet u de herkomst correct vermelden.