Kunstschilder Michel Vergucht stelt tentoon - 1975

Databasenummer
2151
Beschrijving

Michel Vergucht is vooral gekend voor zijn aquarellen, maar maakte ook verscheidene olieverfwerken.
Vanaf 1957 was hij voorzitter van de toneelvereniging Torengalm Herzele en schilderde ook decors voor deze kring.
Tijdens de vakantie aan zee schilderde hij ook de vissers, haventaferelen , boten uit Oostende, Zeebrugge en Nieuwpoort.
Verder maakte hij aquarellen met typische Brusselse straten en zocht ook tijdens de vakantie inspiratie in Nederland, Zwitserland en Italie.
Bron: http://www.hemotech.be/home/ovl/h16.htm

Fotodatum
Fotograaf
Willy De Meerleer
Copyright
©Herzele in Beeld
Personen
Michel Vergucht
Labels
Kunst, Kunstschilder
Album(s)
Ga terug...Contacteer ons over deze foto

De partners van Herzele in Beeld doen de nodige inspanningen om de wettelijke bepalingen in verband met de intellectuele eigendom van de getoonde beelden te respecteren.
De auteursrechten op en het eigendom van het merendeel van de beelden liggen bij de betrokken partners. Andere beelden werden opgenomen met toestemming van diegene die de auteursrechten bezit. Van sommige beelden konden de auteursrechten niet worden achterhaald.
Als je toch meent dat één van de partners ongewild het auteursrecht van een fotograaf of diens erfgenamen of het portretrecht heeft geschonden, neem dan contact op met de webmasters via het contactformulier. Vermeld hierbij het fotonummer van het beeld in kwestie. De webmasters verwittigen dan de betrokken partner zodat de situatie kan worden rechtgezet.
Voor elk gebruik van een beeld moet u toestemming verkrijgen van de instelling die het origineel beheert en moet u de herkomst correct vermelden.