Boogschutters in het veld - Kasteeldreef

Databasenummer
1848
Beschrijving

Boogschutters in kasteeldreef - 1974

Fotodatum
1974
Fotograaf
Willy De Meerleer
Copyright
©Herzele in Beeld
Locatie
Kasteeldreef Herzele
Personen
Charles De Rijck, Francois Goossens, Maurice Van De Wiele, Jacques Haelterman, Francois Coppens, Cyriel De Moor, Julien De Brabander, Jules Goossens, Emiel Ponnet, Paul De Rijck, Peter De Rijck
Labels
Boogschutters
Album(s)
Ga terug...Contacteer ons over deze foto
Reclamebanner

De partners van Herzele in Beeld doen de nodige inspanningen om de wettelijke bepalingen in verband met de intellectuele eigendom van de getoonde beelden te respecteren.
De auteursrechten op en het eigendom van het merendeel van de beelden liggen bij de betrokken partners. Andere beelden werden opgenomen met toestemming van diegene die de auteursrechten bezit. Van sommige beelden konden de auteursrechten niet worden achterhaald.
Als je toch meent dat één van de partners ongewild het auteursrecht van een fotograaf of diens erfgenamen of het portretrecht heeft geschonden, neem dan contact op met de webmasters via het contactformulier. Vermeld hierbij het fotonummer van het beeld in kwestie. De webmasters verwittigen dan de betrokken partner zodat de situatie kan worden rechtgezet.
Voor elk gebruik van een beeld moet u toestemming verkrijgen van de instelling die het origineel beheert en moet u de herkomst correct vermelden.