Klasfoto's Sint-Lutgardisinstituut - 1965-66

Databasenummer
158
Beschrijving

Klasfoto's van Sint-Lutgardisinstituut  -  1965-66

 

Van Bostraeten, Marie-Christine Borloo, Monique De Smet, Annie De Jaeger, Leona De Saedeleer,
Hilde Van De Vijver, Jeanine Rotiers, Gisèle De Troyer, Rita De Vuyst, Madeleine Solemé

Fotodatum
1965
Fotograaf
Herzele in Beeld
Copyright
©Herzele in Beeld
Locatie
Sint-Lutgardisinstituut, Herzele
Personen
Van Bostraeten, Marie-Christine Borloo, Monique De Smet, Annie De Jaeger, Leona De Saedeleer, Hilde Van De Vijver, Jeanine Rotiers, Gisèle De Troyer, Rita De Vuyst, Madeleine Solemé,
Labels
School
Album(s)
Ga terug...Contacteer ons over deze foto
Reclamebanner

De partners van Herzele in Beeld doen de nodige inspanningen om de wettelijke bepalingen in verband met de intellectuele eigendom van de getoonde beelden te respecteren.
De auteursrechten op en het eigendom van het merendeel van de beelden liggen bij de betrokken partners. Andere beelden werden opgenomen met toestemming van diegene die de auteursrechten bezit. Van sommige beelden konden de auteursrechten niet worden achterhaald.
Als je toch meent dat één van de partners ongewild het auteursrecht van een fotograaf of diens erfgenamen of het portretrecht heeft geschonden, neem dan contact op met de webmasters via het contactformulier. Vermeld hierbij het fotonummer van het beeld in kwestie. De webmasters verwittigen dan de betrokken partner zodat de situatie kan worden rechtgezet.
Voor elk gebruik van een beeld moet u toestemming verkrijgen van de instelling die het origineel beheert en moet u de herkomst correct vermelden.