Klasfoto's Herzele - Meester Marcel De Backer

Databasenummer
115
Beschrijving

De loopbaan van meester Marcel De Backer is begonnen te Hillegem in 1958.
 De hier gepubliceerde foto's zijn van de periode te Herzele, begonnen schooljaar 1959 t.e.m.1996.
 De laatste 5 jaar was Marcel directeur van 4 gemeentescholen van groot Herzele

Fotodatum
1966
Fotograaf
Collectie: Marcel De Backer
Copyright
©Herzele in Beeld
Locatie
Herzele
Personen
Marcel De Backer, Jean Pierre Van Durme, Rudy Vidts, Yvan Volckaert, Marc Van Boxstael, Paul Hutsebaut, Gerrit De Saedeleer, Lucie Roeland, Freddy d'Hondt, Jaak De Raedt, Jean Pierre Van De Sijpe, Christiaen De Backer, Willy Schollaert, Karel Daem, Jean Pierre Vijverman, Eddy Van Der Straeten, Marc Brantegem, Jan Van Keymeulen, Luc Meuleman, Marc Van Den Bossche, Wilfried Van Tittelboom, Michel De Braekeleer, Luc Vanhamme, Luc Liessens, Eric Van Steenberghe, Peter De Jaeger
Labels
Klasfoto, School, Meesters
Album(s)
Ga terug...Contacteer ons over deze foto

De partners van Herzele in Beeld doen de nodige inspanningen om de wettelijke bepalingen in verband met de intellectuele eigendom van de getoonde beelden te respecteren.
De auteursrechten op en het eigendom van het merendeel van de beelden liggen bij de betrokken partners. Andere beelden werden opgenomen met toestemming van diegene die de auteursrechten bezit. Van sommige beelden konden de auteursrechten niet worden achterhaald.
Als je toch meent dat één van de partners ongewild het auteursrecht van een fotograaf of diens erfgenamen of het portretrecht heeft geschonden, neem dan contact op met de webmasters via het contactformulier. Vermeld hierbij het fotonummer van het beeld in kwestie. De webmasters verwittigen dan de betrokken partner zodat de situatie kan worden rechtgezet.
Voor elk gebruik van een beeld moet u toestemming verkrijgen van de instelling die het origineel beheert en moet u de herkomst correct vermelden.