ALBUM: Molenfeesten - 1973-74-75

Filter

6 foto's gevonden...Tags

Albumbeschrijving

"In Vlaanderen is de molen Te Rullegem heel populair onder molenaars en molenvrienden, maar lokaal valt dat toch een beetje tegen. In de jaren '80 en '90 hadden wij heel veel molenbezoeken. Ze kwamen toen met volle bussen naar de molens. Dat is nu bijna onbestaande geworden. Ik hoop binnenkort met het lokaal bestuur aan tafel te gaan zitten om de molens van Herzele, maar ook de andere troeven van onze gemeente toeristisch te valoriseren. Ik denk dat de gemeente wat te weinig aandacht heeft geschonken aan het toerisme in Herzele."De molen Te Rullegem kreeg een aantal jaren geleden het kenteken 'Actieve Molen' van Molenforum Vlaanderen. "De molen is maalvaardig en het meel verkopen we. Er zijn meer en meer mensen die biologisch leven en ons meel komen kopen. Meel van tussen de molenstenen is dan ook het beste meel ter wereld."
Bron: https://www.helemaalherzele.be/Artikels/Cultuur/2019-01-26/Molen-Te-Rullegem-heeft-even-geen-wieken

De partners van Herzele in Beeld doen de nodige inspanningen om de wettelijke bepalingen in verband met de intellectuele eigendom van de getoonde beelden te respecteren.
De auteursrechten op en het eigendom van het merendeel van de beelden liggen bij de betrokken partners. Andere beelden werden opgenomen met toestemming van diegene die de auteursrechten bezit. Van sommige beelden konden de auteursrechten niet worden achterhaald.
Als je toch meent dat één van de partners ongewild het auteursrecht van een fotograaf of diens erfgenamen of het portretrecht heeft geschonden, neem dan contact op met de webmasters via het contactformulier. Vermeld hierbij het fotonummer van het beeld in kwestie. De webmasters verwittigen dan de betrokken partner zodat de situatie kan worden rechtgezet.
Voor elk gebruik van een beeld moet u toestemming verkrijgen van de instelling die het origineel beheert en moet u de herkomst correct vermelden.