ALBUM: Toneelgroep Torengalm - 1957 t.e.m 1970

Albumbeschrijving

1957  -  Stichting toneelkring "Torengalm"
Voorzitter: Noël Vergracht
Secretaris: Noël Van Liedekerke
Regisseur N. Vergracht
Muzikale leiding: GabyDe Koker£Leden: Georges Van Liedekerke & Aloïs De Ryck
Voorstellingen: 
1957  -  Paradijsvogels (Milac)
Nov 1957  -  De melodie van de zwerver
Nov 1958  -  Walter Van Herzele
Jan-feb.1959  -  Napoleon IV   -   Mei - Masten in de storm   -   Juli  -  Breydel en De Koninck (Openluchtspel)   -   Nov. Jungle
Feb 1960  -  Wel te rusten, Excellentie   -   Nov. De held van Waterloo (1ste keer gemengd stuk)
Jan-feb 1961  -  De filosoof van Hagem
Er is niet van elk optreden een fotoarchief
Huidige website: https://torengalm.be/

De partners van Herzele in Beeld doen de nodige inspanningen om de wettelijke bepalingen in verband met de intellectuele eigendom van de getoonde beelden te respecteren.
De auteursrechten op en het eigendom van het merendeel van de beelden liggen bij de betrokken partners. Andere beelden werden opgenomen met toestemming van diegene die de auteursrechten bezit. Van sommige beelden konden de auteursrechten niet worden achterhaald.
Als je toch meent dat één van de partners ongewild het auteursrecht van een fotograaf of diens erfgenamen of het portretrecht heeft geschonden, neem dan contact op met de webmasters via het contactformulier. Vermeld hierbij het fotonummer van het beeld in kwestie. De webmasters verwittigen dan de betrokken partner zodat de situatie kan worden rechtgezet.
Voor elk gebruik van een beeld moet u toestemming verkrijgen van de instelling die het origineel beheert en moet u de herkomst correct vermelden.